dinsdag 26 juli 2011

Vakantiefoto's juli 2011

Kijk op de site bij 'Foto's naar 'Amerika Foto's Juli 2011' om onze prachtige vakantiefoto's te zien en een paar hele mooie foto's van onze lieve kinderen!


7 opmerkingen:

 1. ik steun kika kinderen kankervrij en het andere en de kankerstichting
  En is zonde op zo jonge leeftijd een erge ziekte te krijgen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Lieke en familie,

  Wat een mooie foto's. Die dolfijnen zo dichtbij. Wat hebben jullie allemaal mooie kleren aan zeg. Lieke, ik heb begrepen dat je nu weer thuis bent, geniet maar lekker daarvan.

  Groetjes en een dikke roze knuffel vanuit Garderen.

  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het doet mij goed, om jullie zoals gezin weer samen te zien. Nanick wat heb jij mooie vlechtjes, heeft papa die gemaakt... Wat bijzonder is het dat jullie van zo dichtbij dolfijnen (in het wild) mochten meemaken. Ik vind het altijd prachtige beesten, en kan er ontroerd door raken. Geniet te samen ook van de bijzonder mooie momenten in Amerika. Gr. Henriette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Allemaal, na 2 weken weg geweest te zijn, nu weer helemaal bij gelezen via de site en mail. En wat een prachtige foto's! Fijn om te lezen dat het naar omstandigheden best goed gaat met Lieke. Ben je inmiddels klaar met de kuur? We hebben een kaart gestuurd vanaf ons vakantieadres...we hopen dat jullie hem snel krijgen.

  Komend weekend gaan we nog voor een paar dagen naar Zoutelande. Ook daar zullen we aan jullie denken een een mooie kaart opsturen. Gek idee dat we vorig jaar zo hebben genoten van een gezellige vakantie. En nu....zijn jullie zover weg! Sterkte met alles en genieten van de goede momenten met elkaar. Liefs uit Nieuwegein. xxx Jurg, Liset, Lieke en Eline.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo allemaal,
  We hebben weer zitten genieten van alle mooie foto's en de positieve berichten van jullie en Lieke.
  Wat heb je al weer mooie haartjes Lieke.
  Een wat heerlijk om jullie allemaal zo samen op de foto's te zien.
  Zet hem op meisje en met die kilootjes komt het best wel goed.
  Dikke kussen van ons allemaal.

  Ed Inge Malinda Ralf en een dikke poot van Dani uit Ede

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kippenvel bij het lezen van het laatste bericht over Lieke. Kaarsjes branden er hier en we hopen toch zo dat dit nog gaat helpen.
  Wij van Mignon Juwelier & Stijl in Trend te Oisterwijk leven heel erg met Lieke en haar familie mee...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mignon Juwelier & Stijl in Trend23 augustus 2011 om 17:12

  Elke dag denken wij aan Lieke, hoe gaat het nu met haar? Wij hebben een verkoopster van 21 jaar verloren aan leukemie en 2 mannen van onze verkoopsters hebben een hersentumor.Wij weten daarom wat jullie doormaken. Heel veel kracht van Mignon Juwelier & Stijl in Trend te Oisterwijk enn dikke knuffel voor Lieke

  BeantwoordenVerwijderen